Epoksidiniai klijai Stahl+Metall MANNOL 56g

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Epoksidiniai klijai Stahl+Metall MANNOL 56g

1241936
2.67

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Prekės likučiai:
Tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 2-4 d.d. Venipak (2,50 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, gegužės 13 d., parduotuvėje, Atsiėmimas parduotuvėje Kaune (0,00 €)

Aprašymas

Epoxidkitt yra dviejų komponentų superglaistas epoksidinės dervos pagrindu, skirtas greitam remontui ir ilgalaikiam poveikiui. Užpildo skyles, įbrėžimus, įtrūkimus, ertmes ir įlenkimus. Lengvai maišomas rankomis ir įgauna bet kokią formą. Skirta remontuoti paviršius iš bet kokių metalų ir lydinių (plieno, ketaus, aliuminio, vario, žalvario, bronzos, magnio, alavo, švino ir kt.) ir bet kokio plastiko. Jis gali būti naudojamas dujų bako, radiatoriaus, alyvos bako, statinių, vamzdžių ir kt. nuotėkiams pašalinti. Taikoma po vandeniu. Išlaiko savo savybes iki 260 °C.

Savybės:
- Puikus cheminis ir mechaninis atsparumas;
- Greitai kietėja bet kokiomis sąlygomis, net po vandeniu;
- Patvarus;
- Po galutinio sukietėjimo galimas bet koks mechaninis apdorojimas su drožlių pašalinimu (gręžimas, pjovimas, sriegimas, šlifavimas ir kt.), o vėliau dažymas arba lakavimas;
- neturi asbesto ir yra elektros izoliatorius;
- gali būti naudojamas stiklui, keramikai, betonui, medžiui ir kt.

Naudojimas: Kruopščiai nuvalykite paviršių nuo senų dažų ir kitų dangų, nešvarumų, riebalų ir aliejaus nuosėdų. Pašalinkite riebalus. Nusausinkite. Siekiant geriausio sukibimo, paviršių galima grubinti švitriniu popieriumi. Glaistyti galima esant bet kokiai temperatūrai ir drėgmei, tačiau optimali temperatūra nuo +10 °С iki +30 °C ir 50-60% drėgmė. Išspauskite iš vamzdelio ir nupjaukite norimą kiekį. Trinti rankomis, kol gausis vienalytė šilta masė. Išlyginkite ir mentele pašalinkite perteklių. Kietėjimas prasideda po 15 minučių. Visiškas sukietėjimas įvyksta per 1 valandą. Tepant po vandeniu arba ant alyvuoto paviršiaus, mišinį reikia spausti mentele, kol pradės kietėti. 

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 648 47770 arba žinutės el. paštu [email protected]

Reikia patarimo?

arba el. paštu: [email protected]

SUVIRINIMO ĮRANGA KAUNE

PARDUOTUVĖ

I - V:  8.00 - 17.00

VI: 10.00 - 14.00

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.