Ledo tirpiklis langams/stiklams MANNOL 450ml

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Ledo tirpiklis langams/stiklams MANNOL 450ml

1241859
4.25

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Prekės likučiai:
Tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 2-4 d.d. Venipak (2,50 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, gegužės 13 d., parduotuvėje, Atsiėmimas parduotuvėje Kaune (0,00 €)

Aprašymas

Mannol Defroster yra labai efektyvus automobilių ir kitų transporto priemonių išorinių elementų tirpiklis. Greitai ir efektyviai pašalina sniegą ir ledą nuo priekinių stiklų, priekinių žibintų, valytuvų, plovimo antgalių, galinių ir šoninių langų. Tinka atitirpinti spynas, automobilio dureles, bagažinės dangčius ir kt.

Savybės:
- Efektyviai pašalina nešvarumus, kelio ledo šalinimo priemones, alyvos dėmes, silikoninę plėvelę ir kitus stiprius nešvarumus nuo langų ir priekinių žibintų;
- Suteikia apdorotiems paviršiams apsaugos nuo apledėjimo savybių;
- Greitai ir lengvai užtikrina priekinio stiklo skaidrumą, suteikia vairuotojui aiškų matomumą ir pagerina vairavimo saugumą. Tinka visų tipų priekiniams langams: triplex, securiflex ir kt. su šildymu arba be jo, taip pat galiniams ir šoniniams langams (grūdintas stiklas) bei priekiniams žibintams iš bet kokios medžiagos;
- Nepalieka dėmių ir dryžių ant stiklo;
- Chemiškai neutralus gumoms, plastikams ir dažų dangoms.

Naudojimas: norint atšildyti langus nereikia vidaus šildymo. Nuvalykite birų sniegą nuo valomų automobilio elementų. Purkšti ant apledėjusių paviršių ir leisti įsigerti. Negalima naudoti mechaninių valymo priemonių (grandelių ir šepečių) – ledas greitai ištirpsta.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 648 47770 arba žinutės el. paštu [email protected]

Reikia patarimo?

arba el. paštu: [email protected]

SUVIRINIMO ĮRANGA KAUNE

PARDUOTUVĖ

I - V:  8.00 - 17.00

VI: 10.00 - 14.00

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.